Betaalmethodes

Betaalinformatie

iDeal

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiliging methodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode door onze Nederlandse klanten. Voor een iDEAL transactie brengen wij geen extra kosten in rekening.

Creditcard

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiliging methodes van uw creditcard maatschappij.

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode door onze Belgische klanten. Voor een Bancontact transactie brengen wij geen extra kosten in rekening.

Sofort banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Sofort is de meest gebruikte betaalmethode door onze Duitse klanten. Voor een Sofort transactie brengen wij geen extra kosten in rekening.

Vooraf overschrijven

U ontvangt na uw bestelling van ons een orderbevestiging met daarin alle benodigde informatie m.b.t. bankoverschrijving. Deze orderbevestiging bevat tevens ook een link om terug te keren naar onze internetkassa om alsnog op een andere manier te betalen. Vermeld bij uw betaling uw ordernummer. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling binnen de aangegeven levertermijn.

Contant (alleen bij afhalen)

Als u uw bestelde goederen zelf komt afhalen dan kunt u hiervoor kiezen als laatste stap in het bestelproces op de website. Voordat u de bestelling bij ons persoonlijk komt afhalen – let dan op volgende punten:

  • U betaalt contant en gepast
  • U heeft van ons per mail of telefonisch bericht ontvangen dat uw bestelling voor het afhalen klaar ligt bij ons in Roeselare.
  • Enkel bij kleiner materiaal !!!!